Wat doen wij

Wij voeren dak- en zinkwerken uit in de breedste zin van het woord, maar voornamelijk aan platte daken. Daarbij maken wij gebruik van de nieuwste technieken en materialen. Ondanks dat er verschillende soorten dakbedekking beschikbaar zijn wordt gemodificeerd bitumen het meest toegepast. Vooral omdat het zich makkelijk laat verwerken is het geschikt voor de meest gecompliceerde dakvormen. Het huidige gemodificeerd bitumen is sterk verbeterd UV bestendig. De gemiddelde levensduur van gemodificeerd bitumen is ongeveer 20 jaar.

Dengerink Dak- en Zinkwerken werkt aan opdrachten van verschillende omvang en aard. Voor de particulier en burgerbouw gaat het vaak om een aan- of uitbouw met een plat dak, een veranda, een dakkapel, garage of carport. De grotere opdrachten bestaan uit bedrijfsgebouwen en woningcomplexen.

Zinkwerken
Uw dak zorgvuldig afgewerkt met een zinken daktrim voert regen- en smeltwater af en is een noodzakelijke en standaard afwerking. Zink is een licht en buigzaam materiaal en kent vele toepassingen op en rond het dak. Bovendien staat het garant voor kwaliteit met een zeer lange levensduur en biedt zink een effectieve bescherming tegen weer en wind. Mastgoten, standaardgoten, een bakgoot in beugels of een zinken dakgoot op maat verwerkt in een houten betimmering. Welke goot wordt toegepast is afhankelijk van de situatie en aard van het project. Uiteraard leveren wij zinken regenpijpen, vergaarbakken en stadsuitlopen. Dengerink dak- en zinkwerken beschikt over een eigen werkplaats met alle apparatuur om al het zinkwerk tot in de puntjes uit te voeren.

Dakonderhoud
Doorgaans wordt er te weinig gedaan aan preventief onderhoud en worden wij pas bij calamiteiten ingeschakeld. Ondanks het gebruik van duurzame materialen en het professioneel aanbrengen ervan kan er altijd een complicatie optreden. Goed onderhoud van uw dak is dan ook een must. Het voorkomt allerlei ongewenste problemen met lekkage tot gevolg. Bij periodiek onderhoud wordt het dak ten eerste in het algemeen geïnspecteerd. Daarna wordt vuil verwijderd, de hemelwaterafvoeren vrij gemaakt tegen verstopping en indien nodig preventieve reparaties uitgevoerd.

/

MARCO DENGERINK DAK- EN ZINKWERKEN | MIENT 11 | 1901 AB  CASTRICUM | T: 0251 67 46 29 | M: 0622 31 64 81

joomla template