Wie zijn wij

Marco Dengerink bezit meer dan 30 jaar ervaring in het vak en is ruim 12 jaar succesvol als zelfstandig ondernemer. Marco Dengerink staat bekend om zijn kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid. Mond-op-mond reclame is de manier waarop tot op heden een grote groep klanten het bedrijf hebben weten te vinden.

Marco Dengerink Dak-en Zinkwerken werkt rechtstreeks voor particulieren, voor kleinere klus- en installatiebedrijven en het bedrijf is 'huis'dakdekker voor een aantal gerenommeerde aannemingsbedrijven in de regio. Uiteraard werken wij ook rechtstreeks voor beheerders van utiliteitsgebouwen en woningcomplexen.

De werkwijze van het bedrijf; een vrijblijvend advies, een duidelijke en gedetailleerde offerte met heldere voorwaarden en garanties en uiteraard na het verstrekken van uw opdracht, een perfecte uitvoering. Wij zijn een klein en gespecialiseerd bedrijf en kunnen daarom al uw dak- en zinkwerk uitvoeren tegen een eerlijke en concurrerende prijs. Omdat Marco Dengerink altijd mee het dak op gaat bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en heeft u tijdens de uitvoering van de werkzaamheden een vast aanspreekpunt.

Wij werken door geheel Noord Holland, maar met name in de plaatsen: Castricum, Limmen, Uitgeest, Akersloot, Heiloo, Heemskerk, Beverwijk en niet te vergeten; Amsterdam.

/

MARCO DENGERINK DAK- EN ZINKWERKEN | MIENT 11 | 1901 AB  CASTRICUM | T: 0251 67 46 29 | M: 0622 31 64 81

joomla template